Foreign Language Path



  • On 04/01/2016 at 05:40, xxxxxxxx wrote:

    User Information:
    Cinema 4D Version:   R17 
    Platform:   Windows  ;   Mac OSX  ; 
    Language(s) :     C++  ;

    ---------
    Is it possible foreign characters in a path could cause my plugin to fail to load, when it has successfully loaded for many other users? If so how can I code it to work better with foreign paths? In particular the customer I have right now is Korean.



  • On 04/01/2016 at 07:42, xxxxxxxx wrote:

    Are you accessing anything for your plugin that requires a path to the plugin (id est: GeGetPluginPath())?



  • On 04/01/2016 at 09:04, xxxxxxxx wrote:

    Possibly. It works on all latin based customer machines I've worked with.



  • On 05/01/2016 at 01:29, xxxxxxxx wrote:

    Hi,
    there are a couple of reasons, that come to my mind:
    Is it possible, there's a version conflict? What version did you use to build the plugin and what version is the customer running (minor version may be important)?
    As Robert already mentioned, as long as you don't do any file access within your plugin's code, I doubt, it is an issue with directory or file names.

    You say, the plugin fails to load, so I doubt it's an issue with the resource files.
    Perhaps you can provide your customer with a debug version, where you throw in a few GePrint() in order to see, at which point the plugin fails to start. Especially a print in the register function (or PluginStart()) in order to see, that your code is actually executed.



  • On 10/01/2016 at 03:02, xxxxxxxx wrote:

    Will try, some of these suggestions, thanks guys.


Log in to reply