Not Getting E-mail Notifications Anymore



  • On 27/04/2013 at 09:25, xxxxxxxx wrote:

    Is anyone else not getting e-mails when a new post is added to a thread you've posted in or even created?

    The problem began for me roughly a couple of weeks ago.
    I would get them/not get them in random fashion. And now I don't get them at all anymore.

    -ScottA



  • On 08/05/2013 at 14:36, xxxxxxxx wrote:

    I'm not sure if you guys made any changes or not.
    But my e-mail notifications seem to be working properly once again.

    -ScottA



  • On 09/05/2013 at 01:12, xxxxxxxx wrote:

    Mine never worked. Not a single time since I joined the forum in July 2007.



  • On 25/05/2013 at 11:13, xxxxxxxx wrote:

    Doh!
    Now they aren't working again. 😢

    -ScottA



  • On 29/05/2013 at 10:21, xxxxxxxx wrote:

    Boing!
    My notifications just started working again. LOL
    Are you guys doing something (like rebooting an e-mail server) to fix this on your end?

    -ScottA



  • On 24/06/2013 at 08:28, xxxxxxxx wrote:

    I found that Google's mail filter marked them as junk until I whitelisted this site. Gmail is good but not perfect. Spam filtering changes as it learns by experience. You may not have changed anything and yet your notifications may be sometimes redirected.



  • On 24/06/2013 at 11:13, xxxxxxxx wrote:

    I use Hotmail.
    They have always worked well for me since the first day I signed up here. For a very long time.
    Then one day poof! they just stopped working.

    Then after a couple of weeks of working..not working. They started working dependably again. And have worked properly ever since then.
    The problems had to be coming from Maxon's end. But I guess they got it all worked out.

    It's kinda funny how this thread about e-mail notifications is almost the most viewed thread on any of the forums.  😂

    -ScottA


Log in to reply