Py4D Help?



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 28/10/2010 at 08:47, xxxxxxxx wrote:

    User Information:
    Cinema 4D Version:   11.5 
    Platform:   Windows  ;   
    Language(s) :       PYTHON  ;

    ---------
    Hi All,

    I am learning the Py4D plugin system and I am wondering if anyone is using Py4D? I did a forum search and there were zero entries.

    I have a script idea and need help getting the initial syntax together.



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 28/10/2010 at 08:56, xxxxxxxx wrote:

    Originally posted by xxxxxxxx

    I did a forum search and there were zero entries

    Hi,
    Try with "Python" keyword and here



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 29/10/2010 at 06:01, xxxxxxxx wrote:

    Thanks for the link, but it looks like user registration is disabled.

    Dang!



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 29/10/2010 at 06:59, xxxxxxxx wrote:

    Hi Dragon Seer, please try again.



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 29/10/2010 at 10:49, xxxxxxxx wrote:

    Thanks, it worked this time.



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 01/11/2010 at 02:26, xxxxxxxx wrote:

    Hi,

    i want to report a bug on the Py4d Forum, but the registration is disabled.
    Please help!



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 01/11/2010 at 03:11, xxxxxxxx wrote:

    Here it works fine. What message appears?



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 01/11/2010 at 03:28, xxxxxxxx wrote:

    Ah, now it works!
    Thanks.


Log in to reply