Get Plugin ID error



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 16/02/2010 at 06:37, xxxxxxxx wrote:

    User Information:
    Cinema 4D Version:   R11 
    Platform:   Windows  ;   Mac OSX  ; 
    Language(s) :   C.O.F.F.E.E  ;

    ---------
    I just wanted to add some ID's but got an error.
    I got one then the next gave me this in the browser:

    Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

    Type mismatch: 'sendMailOut'

    C:\INETPUB\WWWROOT\SITES\PLUGINCAFE-NEW\FORUM\..\_functions\developer-fx.asp, line 38

    Cheers
    Lennart



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 16/02/2010 at 12:21, xxxxxxxx wrote:

    No one else have problems getting new ID's here at PlugIn Cafe?
    I still get that error shown in the post above.

    Cheers
    Lennart



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 16/02/2010 at 13:41, xxxxxxxx wrote:

    I can confirm and have forwarded the problem.

    cheers,
    Matthias



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 17/02/2010 at 02:51, xxxxxxxx wrote:

    I got the same Problem.
    I thought it s becouse of our firewalls at work?



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 17/02/2010 at 07:00, xxxxxxxx wrote:

    FYI, we resolved the issue.

    cheers,
    Matthias


Log in to reply