doc->InsertObject(x,x,x,TRUE?)



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 14/11/2008 at 09:03, xxxxxxxx wrote:

    User Information:
    Cinema 4D Version:   R9-R11 
    Platform:   Windows  ; Mac  ;  Mac OSX  ; 
    Language(s) :     C++  ;

    ---------
    So, when does this actually work - that is, setting the 'checknames' argument to TRUE?

    My plugin objects are being created/inserted via a CommandData (as there is more than one object and some other configuration to be done) at the user's bequest. But if this argument is set to TRUE and I add multiple sets, there is no appending of ".1, .2 etc.".

    Does this only work in programmatic succession or will it work as the user creates them?



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 14/11/2008 at 13:33, xxxxxxxx wrote:

    Hmm, I haven´t used it for some time now but if I remember correctly it always worked fine for me. I´ll try this tommorrow when I´m in the office.



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 14/11/2008 at 14:04, xxxxxxxx wrote:

    Thanks, Samir.

    Well, if it is indeed not working then I already have a system in place that does a similar thing.



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 16/11/2008 at 04:13, xxxxxxxx wrote:

    Hey,

    ok, I just tried it. And you are right, at least in R11 it doesn´t work!



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 16/11/2008 at 07:34, xxxxxxxx wrote:

    I'm working in R10.1 at the moment, doesn't work there either.



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 17/11/2008 at 02:32, xxxxxxxx wrote:

    I can confirm this. I have reported it to the developers.

    cheers,
    Matthias



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 17/11/2008 at 03:13, xxxxxxxx wrote:

    Just got an answer from the developers. The name numbering parameter has been disabled since it was never working completly reliable. The SDK docu will be changed accordingly.

    cheers,
    Matthias



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 17/11/2008 at 09:29, xxxxxxxx wrote:

    Ah, so this is really not working? I was afraid, I did something wrong all the time. Never saw it working (10.1, 10.5, 11) ;-)

    Thanks for die Info, Matthias.

    Greetings,
    Jack


Log in to reply