Custom Material and Shaders



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 11/10/2008 at 04:27, xxxxxxxx wrote:

    User Information:
    Cinema 4D Version:   R11 
    Platform:   Windows  ;   Mac OSX  ; 
    Language(s) :     C++  ;

    ---------
    Hello All,

    in the R11 my custom material don't refresh anymore the preview when i change anything inside all shaders.

    Before all was working like expect.

    Does someone have any suggestion?

    thanks in advance
    Renato



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 11/10/2008 at 05:01, xxxxxxxx wrote:

    Update:

    in the material manager the update is refreshed correctly.. just the material preview is the same.

    cheers
    Renato



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 11/10/2008 at 05:24, xxxxxxxx wrote:

    Another Update:

    Only the material manager bitmap is update if i change the shader, the MATPREVIEW_GENERATE_IMAGE is sent only 1 time for. If i change material container the MATPREVIEW_GENERATE_IMAGE is called 2 time.. one for the material manager that is update and one for the material preview.

    cheers :)
    renato



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 12/10/2008 at 18:51, xxxxxxxx wrote:

    Hello All,

    now it's all ok... was my fault :(

    Just the updatecount++ was ignored in some case.

    i apologize.. :)

    Thanks all
    renato



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 13/10/2008 at 07:32, xxxxxxxx wrote:

    Glad to hear you solved the problem.

    cheers,
    Matthias


Log in to reply