Pos/Rot animation with generated objects



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 08/10/2008 at 07:10, xxxxxxxx wrote:

    User Information:
    Cinema 4D Version:   10.1 
    Platform:   Windows  ;   
    Language(s) :     C++  ;

    ---------
    Hi all,
    I've got a generator object plugin, which applies position and rotation keyframes (using CTrack/CCurve/DescIDs)to the objects it generates in 'GetVirtualObjects(...)'

    The objects are all appearing in the scene, but are not being animated. Positions seem to correspond to the last keyframe set.

    BUT, if I use 'Current State to Object', or the 'C' conversion keyboard shortcut on my generator object, the resulting converted object animates correctly - proving that the keyframes are actually there and have correct data.

    I've tried using 'AnimateObject()' on the generated hierarchy before returning it from 'GetVirtualObjects(...)', to make sure object is set to current document time and that doesn't seem to have any effect.

    Is there somewhere where I have to tell C4D that my generated objects have animation?

    Any suggestions welcome - I'm sure I'm missing something simple.

    Cheers - Steve



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 15/10/2008 at 12:17, xxxxxxxx wrote:

    Anyone?



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 16/10/2008 at 15:22, xxxxxxxx wrote:

    This will not work because these objects are virtual objects. You could maybe read out the values manually and set the object's parameters accordingly.

    cheers,
    Matthias


Log in to reply