retrieve cylinder attributes not working



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 03/02/2007 at 15:21, xxxxxxxx wrote:

    User Information:
    Cinema 4D Version:    
    Platform:      Mac OSX  ; 
    Language(s) :   C.O.F.F.E.E  ;

    ---------
    Hi, I'm tring to get cylinder properties but does not work for PRIM_CYLINDER_RADIUS nor PRIM_CYLINDER_HEIGHT
    it does work for PRIM_AXIS
    am I doing somenthing wrong?

      
    var r = cobj#PRIM_CYLINDER_RADIUS;  
    var h = cobj#PRIM_CYLINDER_HEIGHT;  
    var axis = cobj#PRIM_AXIS;  
    


  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 03/02/2007 at 15:44, xxxxxxxx wrote:

    works fine here. which cinema version do you use and how do you get cobj?

    cheers,
    Matthias



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 03/02/2007 at 16:39, xxxxxxxx wrote:

    R10 and R9.6 osx

    yes is working the problem is that tostring() is not converting floats automatically as it does with integers, a format has to be specied otherwise it prints nil or zero.

    tostring( r, ".6f");

    thanks!



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 05/02/2007 at 02:36, xxxxxxxx wrote:

    Sorry this works fine for me.

    var r = op#PRIM_CYLINDER_RADIUS;
    var h = op#PRIM_CYLINDER_HEIGHT;
    println(tostring(r));
    println(tostring(h));

    cheers,
    Matthias



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 06/02/2007 at 09:04, xxxxxxxx wrote:

    maybe is a problem on the intel macPro??.
    without format to float prints :-(



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 07/02/2007 at 03:10, xxxxxxxx wrote:

    It turned out to be an Intel Mac only problem. I reported it as a bug.

    cheers,
    Matthias


Log in to reply