cannot find string



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 04/10/2006 at 18:07, xxxxxxxx wrote:

    User Information:
    Cinema 4D Version:   9.6 
    Platform:   Windows  ; Mac  ;  Mac OSX  ; 
    Language(s) :     C++  ;

    ---------
    Hi all,

    i have a little problems.
    I need to know why my plugin cannot load the plugin.str from plugins/myplugin/res/string_us/
    but is searching it in:
    c4dr9.6/resource/string_us/description/

    thanks in advance
    Renato T.



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 04/10/2006 at 20:06, xxxxxxxx wrote:

    Strings have a particular file format for certain plugins:

    Tyourtag.str
    Oyourobj.str
    etc.

    My tool strings are in the c4d_strings.str - which works. I don't use separate dialog strings - kept in the c4d_strings.str as well.

    That said, what plugin type is plugin.str for?

    Robert



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 04/10/2006 at 20:11, xxxxxxxx wrote:

    Great Robert :)

    it's a videopost :)
    let me check all.

    Cheers
    Renato



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 04/10/2006 at 20:16, xxxxxxxx wrote:

    Nothing.. the was ok, except for caps.
    Still searching the .str in the main cinema 4d directory.

    Cheers
    Renato



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 04/10/2006 at 20:57, xxxxxxxx wrote:

    Like I said, for the tool, I found that a resource str file didn't work so I just included the strings for the AM dialog in my main c4d_strings.str. This could be the case for Videopost as well (esp. if it's in the AM). There are ways to forcibly (?) load resources - see GeResource in the SDK documentation.



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 04/10/2006 at 22:51, xxxxxxxx wrote:

    but this is a 9.6 problem? In the 9.1 was working good :)

    Cheers
    Renato



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 04/10/2006 at 23:26, xxxxxxxx wrote:

    I see. Could you have forgotten something in the compiler configuration between 9.1 and 9.6? Perhaps an include location? I haven't seen any differences in compilation between the SDKs as long as the configurations are adjusted. And if it compiles using the resources, it should (theoretically) use the same location when loading resources live.



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 04/10/2006 at 23:31, xxxxxxxx wrote:

    Maybe that i forgot some things :(

    But all seem to be ok.

    i need to investigate.

    Thanks again :)
    Renato



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 27/10/2006 at 09:08, xxxxxxxx wrote:

    Nothing, i still have this problem and i've checked all properties for all projects inside my solution.

    Still my VrayBridge is looking when exectud the res inside the main c4d resource instead my plugins/vraybridge/res

    Thanks all for the help

    Renato T.



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 27/10/2006 at 14:30, xxxxxxxx wrote:

    wow, is this actually the first image of the vraybridge?
    am i allowed to post it @ cgtalk?

    maybe it's the stupiest thing that i have ever said in my life but is it possible to forgot to change the old v.9012 sdk with the newest v.9.5 or v.9.6 and this is the reason for having conflict issues with the installed c4d version 9.6?
    cheers,
    george



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 27/10/2006 at 16:16, xxxxxxxx wrote:

    Thanks for the idea.. but i tried to make a new project inherited from the c4dsdk but it's the same :)

    Today i need to make manual copy from the standard res to the resource..... but now is time to release the first alpha .. and must be easy to install.

    Cheers
    Renato T.



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 28/10/2006 at 01:50, xxxxxxxx wrote:

    so it's official -> it's the stupiest thing that i have ever said in my life.

    since this is the most wanted project for c4d, count me in for alpha-beta testing.

    wishing all the luck,
    george



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 28/10/2006 at 06:03, xxxxxxxx wrote:

    was a good idea... :)

    About Beta Testing you must write the chief of the project.
    Stefan Llaub.

    cheers
    Renato T.



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 28/10/2006 at 08:52, xxxxxxxx wrote:

    hey Renato,
    i am trully sorry for the trouble i caused.
    check this out and you will understand
    http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=349805&page;=15&pp;=15



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 28/10/2006 at 16:33, xxxxxxxx wrote:

    i've seen that :)

    Nevermind.

    Cheers
    Renato


Log in to reply