Browse Files not working?



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 13/09/2006 at 04:27, xxxxxxxx wrote:

    User Information:
    Cinema 4D Version:   9,5 
    Platform:      Mac OSX  ; 
    Language(s) :     C++  ;

    ---------
    Hello,
    I am just trying to move through a folder with this code:

    <CODE>

    Filename Directory, Fname;
    AutoAlloc <BrowseFiles> bf;
         
    if (Directory.FileSelect (FSTYPE_ANYTHING, GE_DIRECTORY, NULL));
         {
         bf->Init (Directory, FALSE);

    if (bf)
              {
              while (bf->GetNext());
                   {
                   GePrint ((Directory+bf->GetFilename()).GetString());
                   }
              }     
         }

    [/CODE]

    Any ideas why this only gives me 1 directory or file even though there are much more within the choosen folder?



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 13/09/2006 at 09:44, xxxxxxxx wrote:

    Take a look at the semicolon at the end of the while :-)



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 13/09/2006 at 10:03, xxxxxxxx wrote:

    "Take a look at the semicolon at the end of the while :-)"

    Argh *lol*

    Danke Philip!



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 13/09/2006 at 12:56, xxxxxxxx wrote:

    And the one at the end of the first if().



  • THE POST BELOW IS MORE THAN 5 YEARS OLD. RELATED SUPPORT INFORMATION MIGHT BE OUTDATED OR DEPRECATED

    On 13/09/2006 at 13:03, xxxxxxxx wrote:

    Exactly,
    thanks Robert.


Log in to reply